Limass DienstenLimass, waar staat dat voor?
Li
cht, Management, Advies, Support & Sales.

Wat doet Limass en voor wie?
Limass Outdoor Lighting heeft als werkgebied buitenverlichting met specialisatie openbare verlichting. De kernactiviteiten bestaan voornamelijk uit advisering, management, ontwerp en support. Onze opdrachtgevers zijn o.a. Rijks,- Provinciale- en Gemeentelijke overheden alsmede Nutsbedrijven, Installatie- en Aannemingsbedrijven, Projectontwikkelaars en Landschapsarchitecten.

Door jarenlange ervaring en een flexibele instelling is Limass op velerlei wijze in staat u op het gebied van verlichting te adviseren en bij te staan. Zowel profit- als non-profit organisaties maken gebruik van onze diensten. Eenvoudige opdrachten of langdurige projecten, Limass is buitengewoon verlichtend in deze drukke tijden waarin branche-expertise gewenst is.

Wat kan Limass voor u betekenen?
Limass staat voor maatwerk. Zoals u op onze projecten pagina kunt zien, is het soort projecten zeer divers. Niets is standaard en daarom stemmen wij onze werkwijze af op uw wensen. Limass stelt zich op als partner en niet slechts als leverancier. Door een goede communicatie houden wij u betrokken met de uitvoering van uw opdracht.

Veel voorkomende opdrachten welke wij verzorgen zijn;

Lichtberekeningen en tekeningen
Ontwerp van lichtplannen en--installaties
Beheer-, Aanleg- en Onderhoudsbestekken
Ondersteuning en support
Controle en supervisie van projecten
Interim-management

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

Limass is buitengewoon verlichtend!